Saab: 9-5 - opinie kierowców
Zapraszamy do wyrażania opinii na temat konkretnych modeli samochodów - jeśli jesteś lub byłeś właścicielem danego pojazdu - podziel się wrażeniami z innymi użytkownikami portalu.

Jeśli masz pytania odnośnie motoryzacji i samochodów - zadaj je na forum moto.wieszjak.pl
Przejdź do strony:
» Saab: 9-5 - opinie kierowców
Liczba opinii: 297.          Ostatnia opinia: 14:10 20-05-2012
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Saab
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

Saab: 9-5 - opinie kierowców
08:30 08-10-2001
Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Saaba 9-5.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Olo

Saab 9000
18:51 11-10-2001
Niekonwencjonalny , niesamowity , niezniszczalny , najlepszy
odpowiedz

linki
reklamowe

~Dariusz

Saab 9-5 combi 2.0/150KM/
19:18 25-02-2002
Jet to mój kolejny samochód po Hondzie Accord ,Toyota AvensisNiesamowity comfort jazdy !Doskonałe wyciszenie.Lubie szybkąjazdę a w tym samochodzie nie ma róznicy pomiedzy 140- a 200km/h.Wyposażenie niesamowite - super inteligentny panel klimatyzacyjny.Doskonałe auto.. tylko cena ...ale co dobre to i ...
odpowiedz
~Krzysztof

Saab 9-5 2001 rok
23:04 30-03-2002
Miałem sporo fajnych " bryczek" a od kilku miesięcy poruszam się właśnie Sabem 9-5.Zgadzam się z moimi poprzednikami iż jest to wyjątkowy samochód ale i posiadacze tych samochodów w mojej opinii to osoby nie tuzinkowe. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy SABINEK.
odpowiedz
~Mateusz

Saab 9000
14:03 20-05-2003
Ogromne lampy, wielka maska, te fotele, lotniczy kokpit.....tego nie da sie pomylic z niczym innym. Po prostu Saab.
odpowiedz
~Marcin

9000 2.3 91r.
15:46 22-05-2003
Jedyne wady to: widocznosc (przedzni slupek po stronie kierwocy troche zaslania droge w lukach) i podnoszona polka w bagazniku, ktora ociera uszczelke klapy.Pozatym genialny!!!
odpowiedz
~Maciek

9-5
00:50 29-01-2004
Zanjomy mial i byl zadowolony, poki nie siadla mu elektronika...sprzedal bo duzo jezdzil i ciagle sie cos dzialo z ta elektronika! Elektornika najwieszy problem 9-5
odpowiedz

linki
reklamowe

~BQ

saab 9-5
23:19 29-01-2007
Nie mam takiego pomykacza, ale znam kogoś kto ma i ...chyba trafił na jakiś felerny egzemplarz. W 2006 roku był kilka razy w serwisie (różne części w silniku były wymieniane). Prawdę powiedziawszy nie wiem co o tym sądzić. Przeciez to saab
odpowiedz
~tomek

9-5 3.0 TiD kombi
15:59 26-02-2007
Nie ma lepszego i bardziej bezpiecznego samochodu od SAABa.Audi i Mercedes idzie do lamusa ruszyla era SAABa !!!kokpit jak w samolocie piekna długa w czarnym metaliku przednia maska i niekończąca sie moc 180km diesela i urok zewnetrzny jego nieda sie pomylic z zadnym innym.jak sprzedam to z bólem serca ale zamienie na inny model !!!ludzie!kupujcie SAABy!w tym samochodzie mozna sie zakochac!pozdrawiam i zachęcam do kupienia
odpowiedz
~Sławek

saab 95 3.0 tid Vector
13:43 06-09-2007
Niedawno kupiłem saaba i co zaczeło się od zapowietrzenia silnika a teraz stoi i szukam po całeł europie silnika bo ewentualna naprawa sie nie opłaca.Kupić byle część to koszmar i cenowy i czasochłonny.Ludzie co to za wynalazek , rozmawiałem z kilkoma posiadaczmi saaba i fakt do 9000 jeszcze jest super ale model 95 szczególnie silnik 3.0 tid to nieporozumienie : wypalanie tłoków, pękanie pierścieni, wadliwe turbo ...itdJeżeli ktoś ma w/w silnik to chętnie kupię bo przecierz muszę go uruchomić aby go sprzedać
odpowiedz
Przejdź do strony:
szukaj

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985mfilipinka
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985mfilipinka
Dołącz do naszego grona