Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | mfilipinka |

Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Saaba 9-5. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Olo |
Niekonwencjonalny , niesamowity , niezniszczalny , najlepszy | ||
linki reklamowe | |
~Dariusz |
Jet to mój kolejny samochód po Hondzie Accord ,Toyota AvensisNiesamowity comfort jazdy !Doskonałe wyciszenie.Lubie szybkąjazdę a w tym samochodzie nie ma róznicy pomiedzy 140- a 200km/h.Wyposażenie niesamowite - super inteligentny panel klimatyzacyjny.Doskonałe auto.. tylko cena ...ale co dobre to i ... | ||
~Krzysztof |
Miałem sporo fajnych " bryczek" a od kilku miesięcy poruszam się właśnie Sabem 9-5.Zgadzam się z moimi poprzednikami iż jest to wyjątkowy samochód ale i posiadacze tych samochodów w mojej opinii to osoby nie tuzinkowe. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy SABINEK. | ||
~Mateusz |
Ogromne lampy, wielka maska, te fotele, lotniczy kokpit.....tego nie da sie pomylic z niczym innym. Po prostu Saab. | ||
~Marcin |
Jedyne wady to: widocznosc (przedzni slupek po stronie kierwocy troche zaslania droge w lukach) i podnoszona polka w bagazniku, ktora ociera uszczelke klapy.Pozatym genialny!!! | ||
~Maciek |
Zanjomy mial i byl zadowolony, poki nie siadla mu elektronika...sprzedal bo duzo jezdzil i ciagle sie cos dzialo z ta elektronika! Elektornika najwieszy problem 9-5 | ||
linki reklamowe | |
~BQ |
Nie mam takiego pomykacza, ale znam kogoś kto ma i ...chyba trafił na jakiś felerny egzemplarz. W 2006 roku był kilka razy w serwisie (różne części w silniku były wymieniane). Prawdę powiedziawszy nie wiem co o tym sądzić. Przeciez to saab | ||
~tomek |
Nie ma lepszego i bardziej bezpiecznego samochodu od SAABa.Audi i Mercedes idzie do lamusa ruszyla era SAABa !!!kokpit jak w samolocie piekna długa w czarnym metaliku przednia maska i niekończąca sie moc 180km diesela i urok zewnetrzny jego nieda sie pomylic z zadnym innym.jak sprzedam to z bólem serca ale zamienie na inny model !!!ludzie!kupujcie SAABy!w tym samochodzie mozna sie zakochac!pozdrawiam i zachęcam do kupienia | ||
~Sławek |
Niedawno kupiłem saaba i co zaczeło się od zapowietrzenia silnika a teraz stoi i szukam po całeł europie silnika bo ewentualna naprawa sie nie opłaca.Kupić byle część to koszmar i cenowy i czasochłonny.Ludzie co to za wynalazek , rozmawiałem z kilkoma posiadaczmi saaba i fakt do 9000 jeszcze jest super ale model 95 szczególnie silnik 3.0 tid to nieporozumienie : wypalanie tłoków, pękanie pierścieni, wadliwe turbo ...itdJeżeli ktoś ma w/w silnik to chętnie kupię bo przecierz muszę go uruchomić aby go sprzedać | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |