Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | mfilipinka |

Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Peugeot 307. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~robert |
od dwóchmisięcy mam to auto i cały czas są jakies problemy z układem wydechowym,abs-em.Poprzednio miałem 406 1,8 w benzynie przez trzy lata zadnej awari auto miało 9 lat, a tu trzy letni samochód i non stop coś się dzieje.Naprawdę nikomu nie polecem tego auto no chyba że lubi wydawać pieniądze w warsztatach i mieć ciągle popsute auto. | ||
linki reklamowe | |
~Krzychu |
Kupiłem go w czerwcu 2007 roku , nowy prosto z salonu obecnie po 9 miesiącach ma przejechaneok 3900 km (słownie trzy tysiące dziewiecset).Jak widać mało nim jeździmy ale wtym czasie był w serwisie z powodu awarii juz trzy razy :1 awaria po 1600 km - (cisnienie w cylindrach) na lawecie do salonu naprawiony po 3 dniach2 awaria po 1800 km - (cisnienie w cylindrach robili jakies przetłoczenia by wyrownać) na lawecie do salonu naprawiony po ok tygodniu3 awaria po 3800 km - uszkodzona pompa paliwowa naprawa potrwa kilka dni (narazie 4 dni)Obsługa klienta fatalna , dziwią się że człowiek mówi podniesionym głosem , jak tu sie nie denerwować zapłacic 68000 tys i co ok 1000 km awaria...Tak naprawdę strach wyjechać w dalsza podróż (napewno cos sie popsuje)Odradzam wszystkim | ||
~Krzysztof |
Do 100 tyś bez awarii tylko eksploatacja, małe zużycie paliwa przyzwoita dynamika, | ||
~Johny |
Rocznik 2001, z salonu, od nowości u mnie. Moj egzemplarz bardzo udany mozna powiedziec. Nie jest to francuskie g.... jak slychac wokol. Z żalem bede sie z nim rozstawac, bo czas niedlugo na nowe autko. Jednak 110KM to juz troszke malo jak dla mnie.Ale ogolnie:- auto obszerne, wygodne, duzo miejsca z przodu i tylu- silnik rewelacja, praktycznei zero usterek, bardzo udana konstrukcja, dynamiczny, przyzwoita kultura pracy. Troche za duze spalanei ,ale ujdzie.- dobrze trzyma sie drogi, chociaz zawieszenie nie jest tak fajne jak na przyklad w Focusie - niestety za sprawa belki skretnej. Ale i tak nie mozna narzekac :)Problemy:- ogolnie sprawy elektroniki- ABS - szybko gnijace przewody, co jakis czas warto wymienic kostki- wkurzajaca manetka kierunkowskazow - wyrabia sie plastikowy dzyndzelek w srodku i manetka lubi przeskakiwac przy zmianie kierunkowskazu, ale da sie z tym zyc- zamek klapy bagaznika - lubi sie zacinac i nie zamykac bagaznika, taka drobnostka- szybko korodujace fabryczne tlumiki - warto polegac na zamiennikach | ||
~Krzych |
Mam 307-kę od marca tego roku. Przejechałem 30 tys. km i żadnych problemów. Jedyna drobnostka to często palące się żarówki H7. Wymieniłem z pięć żarówek w tym czasie.Ale koszt to tylko około 11 zł za jedną. Tak więc nie boli. Polecam wszystkim ten model | ||
~zobek |
Kupilem to cacko tydzien temu, narazie jestem zadowolony, wygodny i przestronny, troche slaby ten silnik, ale jak wejdzie na obroty to leci. Na autostradzie nie poleci wiecej niz 160km/h dla mnie porazka. Jak narazie jestem zadowolony. | ||
linki reklamowe | |
~dan darkess |
dla mnie ladny, ale dawniej mialy jakies problemy z paleniem sie?? to prawda? bal bym sie go postawic w garazu na noc, hehehe a na dodatek to francuz ;] odpada | ||
~Robert |
witam kupiłem misic temu auto jestem zadowolony troche jest za słabbe maxmalna pretkosc na utostradzie to 200km/h byłem zdziwiony ale przy tej predkosci spalanie jest 10l a przy 90km/h 5,5wmiescie mi bieze 7l polecam wszystkim ten samochod pozdrawiam | ||
~Beremiz Samir |
masz racje, te auta lubia sie palic, strach stawiac w garazu, podobno to jakies problemy z wiazka abs czy cos, nie wiem dokladnie ale odradzam ;] | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |