Peugeot: 307 - opinie kierowców
Zapraszamy do wyrażania opinii na temat konkretnych modeli samochodów - jeśli jesteś lub byłeś właścicielem danego pojazdu - podziel się wrażeniami z innymi użytkownikami portalu.

Jeśli masz pytania odnośnie motoryzacji i samochodów - zadaj je na forum moto.wieszjak.pl
Przejdź do strony:
» Peugeot: 307 - opinie kierowców
Liczba opinii: 27.          Ostatnia opinia: 20:33 18-03-2012
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Peugeot
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

Peugeot: 307 - opinie kierowców
11:40 06-07-2006
Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Peugeot 307.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~robert

307 2.0 hdi 110km
11:07 22-07-2006
od dwóchmisięcy mam to auto i cały czas są jakies problemy z układem wydechowym,abs-em.Poprzednio miałem 406 1,8 w benzynie przez trzy lata zadnej awari auto miało 9 lat, a tu trzy letni samochód i non stop coś się dzieje.Naprawdę nikomu nie polecem tego auto no chyba że lubi wydawać pieniądze w warsztatach i mieć ciągle popsute auto.
odpowiedz

linki
reklamowe

~Krzychu

Peugeot 307
19:48 07-04-2008
Kupiłem go w czerwcu 2007 roku , nowy prosto z salonu obecnie po 9 miesiącach ma przejechaneok 3900 km (słownie trzy tysiące dziewiecset).Jak widać mało nim jeździmy ale wtym czasie był w serwisie z powodu awarii juz trzy razy :1 awaria po 1600 km - (cisnienie w cylindrach) na lawecie do salonu naprawiony po 3 dniach2 awaria po 1800 km - (cisnienie w cylindrach robili jakies przetłoczenia by wyrownać) na lawecie do salonu naprawiony po ok tygodniu3 awaria po 3800 km - uszkodzona pompa paliwowa naprawa potrwa kilka dni (narazie 4 dni)Obsługa klienta fatalna , dziwią się że człowiek mówi podniesionym głosem , jak tu sie nie denerwować zapłacic 68000 tys i co ok 1000 km awaria...Tak naprawdę strach wyjechać w dalsza podróż (napewno cos sie popsuje)Odradzam wszystkim
odpowiedz
~Krzysztof

Peugeot 307 1,6 HDI
16:27 18-10-2008
Do 100 tyś bez awarii tylko eksploatacja, małe zużycie paliwa przyzwoita dynamika,
odpowiedz
~Johny

307 1.6 16V benzynka
22:05 19-10-2008
Rocznik 2001, z salonu, od nowości u mnie. Moj egzemplarz bardzo udany mozna powiedziec. Nie jest to francuskie g.... jak slychac wokol. Z żalem bede sie z nim rozstawac, bo czas niedlugo na nowe autko. Jednak 110KM to juz troszke malo jak dla mnie.Ale ogolnie:- auto obszerne, wygodne, duzo miejsca z przodu i tylu- silnik rewelacja, praktycznei zero usterek, bardzo udana konstrukcja, dynamiczny, przyzwoita kultura pracy. Troche za duze spalanei ,ale ujdzie.- dobrze trzyma sie drogi, chociaz zawieszenie nie jest tak fajne jak na przyklad w Focusie - niestety za sprawa belki skretnej. Ale i tak nie mozna narzekac :)Problemy:- ogolnie sprawy elektroniki- ABS - szybko gnijace przewody, co jakis czas warto wymienic kostki- wkurzajaca manetka kierunkowskazow - wyrabia sie plastikowy dzyndzelek w srodku i manetka lubi przeskakiwac przy zmianie kierunkowskazu, ale da sie z tym zyc- zamek klapy bagaznika - lubi sie zacinac i nie zamykac bagaznika, taka drobnostka- szybko korodujace fabryczne tlumiki - warto polegac na zamiennikach
odpowiedz
~Krzych

307, silnik benzyna 1,6 (115 km)
19:26 14-12-2008
Mam 307-kę od marca tego roku. Przejechałem 30 tys. km i żadnych problemów. Jedyna drobnostka to często palące się żarówki H7. Wymieniłem z pięć żarówek w tym czasie.Ale koszt to tylko około 11 zł za jedną. Tak więc nie boli. Polecam wszystkim ten model
odpowiedz
~zobek

Peugeot 307 2.0 hdi 90km 03r
20:56 11-04-2009
Kupilem to cacko tydzien temu, narazie jestem zadowolony, wygodny i przestronny, troche slaby ten silnik, ale jak wejdzie na obroty to leci. Na autostradzie nie poleci wiecej niz 160km/h dla mnie porazka. Jak narazie jestem zadowolony.
odpowiedz

linki
reklamowe

~dan darkess

307
17:25 09-07-2009
dla mnie ladny, ale dawniej mialy jakies problemy z paleniem sie?? to prawda? bal bym sie go postawic w garazu na noc, hehehe a na dodatek to francuz ;] odpada
odpowiedz
~Robert

307 2.0HDI 90KM
17:49 02-08-2009
witam kupiłem misic temu auto jestem zadowolony troche jest za słabbe maxmalna pretkosc na utostradzie to 200km/h byłem zdziwiony ale przy tej predkosci spalanie jest 10l a przy 90km/h 5,5wmiescie mi bieze 7l polecam wszystkim ten samochod pozdrawiam
odpowiedz
~Beremiz Samir

307
19:41 11-08-2009
masz racje, te auta lubia sie palic, strach stawiac w garazu, podobno to jakies problemy z wiazka abs czy cos, nie wiem dokladnie ale odradzam ;]
odpowiedz
Przejdź do strony:
szukaj

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985mfilipinka
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985mfilipinka
Dołącz do naszego grona