Mazda: 121 - opinie kierowców
Zapraszamy do wyrażania opinii na temat konkretnych modeli samochodów - jeśli jesteś lub byłeś właścicielem danego pojazdu - podziel się wrażeniami z innymi użytkownikami portalu.

Jeśli masz pytania odnośnie motoryzacji i samochodów - zadaj je na forum moto.wieszjak.pl
1
Przejdź do strony:
» Mazda: 121 - opinie kierowców
Liczba opinii: 4.          Ostatnia opinia: 20:28 04-04-2003
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Mazda
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

Mazda: 121 - opinie kierowców
10:04 06-03-2002
Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Mazda 121.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Bartosz

Mazda 121 1.1 93-96
13:53 28-03-2002
Bardzo fajny i ładny samochodzik! Duża trwałość ;przez 4 lata eksploatacji wymieniono w serwisie żaróweczkę w zegarach.Silnik pali w mieście poniżej 8 l,ładne ale mało praktyczne wnętrze(mało schowków , półek)ale najprzestronniejsze w klasie (bagażnik też duży).Z silnikeiem 1.3 - rewelacja!!
odpowiedz

linki
reklamowe

~Hodak

Mazda 121 93"
16:48 04-04-2003
Bardzo fajny samochodzik jest w mojej rodzinie od nowosci. Przez 10 lat eksplatacji zadnych wiekszych usterek. Mam silnik 1.3 16V. Jak na taka pojemnosc calkiem niezle przyspiesza. Polecam
odpowiedz
~Bartek

323, 96-98, 1.5 DOHC 16v
20:28 04-04-2003
Jeżdżę wersją sedan z 97r.Najprzestronniejsze wnętrze w klasie, słabe wyposażenie wersji na Polskę, bardzo dobre i trwałe zawieszenie, fatalne opony oryginalne(bridgestone)i zbyt małe koła,oszczędny ale trochę głośny silnik ( miasto7,5-8,5 trasa 6,5-7,5). Przez 5 lat od nowości wystąpiła typowa dla tego modelu usterka; luzy w przekładni kierowniczej, mniej trwały niż w pozostałych mazdach był wydech -70 tyś.Przez 113 tyś musiałem wymienić jeszcze końcówki drążków kierowniczych, gumki obu stabilizatorów i łożyska z przodu. Bezawaryjny i trwałysamochód o małej utracie wartości o czym przekonałem się sprzedając go dziś za 24 tyś zł. Polecam i kupuję następną generację 323
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:
szukaj

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
Dołącz do naszego grona