Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | Inaf789 |

Zachęcamy kierowców do zamieszczania opinii na temat Mazda MX-5. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~shawn |
Posiadam to autko prawie 2 lata. Poprzednio jeździłem przednionapędowym mx-3, i stwierdzam ,że frajda z jazdy mx-5 jest nieporównywalnie większa.AUtko jest bezawaryjne, trzeba tylko uważać na autko po dużych dzwonach :( Bardzo ważny jest stan dachu oraz wytarcia na kierownicy i fotelach (dużo skórzanych foteli jest w złym stanie, gdyż nie było odpowiednio konserwowane).Do mx-5 montowano dwa silniki , 1,6 który w latach 89-94 miał 115KM, 94-98 90KM. Wiecej info technicznych znajdują sie na stronie klubowej.Zapraszam właścicieli mx-5 to klubu -> www.mx5.prv.pl | ||
linki reklamowe | |
~jaro |
Ciasne auto i bardzo powolne | ||
~wojti |
powolne to jest twoje myślenie jaro | ||
~>>>> |
Mam właśnie taką mazdę na sprzedaż ma żółty kolor radiomagnetofon z CD (oryginalne mazda)głośniki w fotelach,tapicerke ze skóry,wspomaganie, elektryczne szyby,.......... mój nuer tel_________0-601-63-71-11______- | ||
~Mateusz |
Najlepszy maly samochod na swiecie.ale jaka strona opisuje jak go calkowicie przerobic w "monstrum".prosze kazdego kto wie gdzie moge uzyskac informacje o tuningu.z gory dziekuje. WTC | ||
~Pawel |
Nie umywa sie MX 5 do MX 3-taka jest prawda | ||
linki reklamowe | |
~CYPIS |
KTÓRY SERWIS POLECACIE NAJBARDZIEJ ? | ||
~cxzeslaw MARYLAND .. |
jestem od 38lat mech master technician znam wady wielu pojazdow mx 5 ma je rowniesz ale uwazam ze jest to bardzo dobry pojazd ma bardzo malo recold and TSB KONSTRUKCJA UDANA SILNIK TRANSMISJIA SUSPENSION WERY GOOD ELEKTRONIKA GOOD tylko jak dla mnie zamaly inside dla mojej coreczki jak wsam raz polecam ten pojazd mlodym bisnes women pa czeslaw | ||
~andzela |
oddysey i pana dominika | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |