1
Przejdź do strony:
» Kilometrówka 2012 - stawki i limity
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Eksploatacja
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Chess44
89.229.*.*

22:24 11-12-2011
najlepsze rozwiązanie to internetowe rozliczanie kilometrówki na kilometrowka.com.pl, zawsze aktualne stawki
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~jaga
150.254.*.*

09:26 05-01-2012
Muszę używać swojego prywatnego auta do przejazdów służbowych. Muszę mieć auto do dyspozycji w firmie każdego dnia pracy. ALe kilometrówkę dostaje tylko za faktycznie przejechane w służbowych celach km. Co oznacz, że za to że w pracy muszę być średnio 21 razy w miesiącu robiąc około 24km dziennie [aby nim dojechać do miejsca pracy], co daje 504km TO JEST TO WYDATEK TYLKO MÓJ I NIE MOGĘ TEGO WPISAĆ W KILOMETRÓWKĘ! Niech mi nie trują, że teraz pracownicy będą na zasadach bardziej opłacalnych mieli KM bo to bzdura! Naprawy samochodów oraz cześci które się amortyzują są tak drogie, beznyna jest droga na co ma starczyć ten 1,01 zł za km?????? Na benzyne owszem. PRACOWNIK ZAWSZY W DUP... BITY!!!!!!!!!!! Mam samochód pojemności 1.6 w mieście zimą pali mi 11 litrów [jazda w korkach itd...] MASAKRA! Jeszcze mi wpisują kilometrówkę w PIT jako przychód.
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
89.69.*.*

23:37 16-01-2012
Witaj
ale biadolisz, biadolisz.
Załóż działalność i spróbuj związać koniec z koncem -- i będziesz pierwszym cudotwórcą który tak potrafi prowadzić działalność, że daje po 5 tys co miesiąc za to, że raczysz przywieść swoje 4 litery do pracy..
odpowiedz
~As
178.42.*.*

09:47 26-01-2012
Pewnie, lepiej zmusić pracownika, aby jeździł swoim samochodem, sam w niego pakował kasę na naprawy, przeglądy, ubezpieczenia i jeszcze dopłacał za paliwo. Baaardzo rozsądne. Takich szefów pod ścianę i rozstrzelać!
odpowiedz
~gość
91.215.*.*

20:41 01-02-2012
I CO GDZIE TA ZMIANA STAWEK KILOMETRÓWKI?
ZNOWU OSZUKANO ZWYKŁEGO ROBOLA, WYSTRYKNIĘTO GO NA GŁUPIEGO "IKSIŃSKIEGO" OBIECANKI CACANKI W PIEP.. KRAJU.
CZŁOWIEK UŻYCZA SWÓJ POJAZD SWOJEMU NIE RAZ NIELUBIANEMU SZEFOWI A ON ZNOWU ŚMIEJE SIĘ Z NASZEJ NAIWNOŚCI ŻE W KOŃCU BĘDZIE TROSZKĘ LEPIEJ . I NIC CZEKAMY DO NASTĘPNYCH WYBORÓW I JEJ KIEŁBASY ,ALE TYM RAZEM PROSZĘ NIE OKŁAMYWAĆ NARODU PANIE MINISTRZE I CAŁY RZĄDZIE BO TO NIE JEST DOBRZE TRAKTOWAĆ NAS JAK ŚMIECIE.
odpowiedz
~gościu
83.13.*.*

11:31 02-02-2012
Dokładnie! Znowu zrobili z nas debili
Ministrant zapomniał podpisać?
http://bip.transport.gov.pl/pl/bip/projekty_aktow_prawnych/projekty_rozporzadzen/rozp_transport_drogowy/proj_rozp_zwrot_kosztow_pojazdy_cele_sluzb
odpowiedz
~gość
89.70.*.*

00:09 24-04-2012
znów jakieś cyrki, byleby tylko zmniejszyć koszty.trzeba kombinować żeby dać radę, nawet z paliwem.
odpowiedz

linki
reklamowe

~ola
78.8.*.*

13:10 25-04-2012
Za mnie ****** kombinuje. Zaproponowali mi nową kartę debetową która gwarantuje mi paliwo po stałe ceniw więc grzechem byłoby z niej nie skorzystać
odpowiedz
1
Przejdź do strony:
szukaj

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
Dołącz do naszego grona